top of page
  • Anna B Inredning

3 tips för dig som ska inreda balkongen eller uteplatsen

Uppdaterat: 19 apr. 2021

Då balkongen eller uteplatsen syns inifrån bostaden kan en fint och smakfullt inredd balkong eller uteplats ge en positiv känsla till hela rummet innanför! Fundera kring hur du vill använda balkongen eller uteplatsen innan du börjar med inredningen. Är du mer intresserad av en avkopplande lounge miljö med färre sittplatser eller vill du kanske få plats med så många sittplatser som möjlig?

Precis som trenderna för inredning i hemmet 2021, vill vi i år inreda balkongen personligt, i jordnära toner, så som beiget, brunt och grått, gärna i naturmaterial med accessoarer i ljusa pastelliga färger.

Fyll gärna på med mycket gröna växter som placeras i krukor eller korgar i naturmaterial för en ombonad känsla. Har du en mindre balkong, bygg på höjden. Med hjälp av lådor kan du skapa en vägg av växter till exempel. En mjuk belysning och en matta i sisal som tål utomhusbruk skapar en ”nästan inne-känsla”.

Är du ute efter nya möbler och vill följa årets trend, satsa på rotting eller möbler i trä eller bambu. Träslagen kan variera i färg, i år syns både ljusa och mörkare träslag och de går jättebra att kombinera!


Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page