top of page
  • Anna B Inredning

Inredningstrender 2022!

Det är alltid kul att se hur trenderna förändras och utvecklar vårt sätt att ta till oss nya former, färger och material över tid. Själv väljer jag inredning till mitt hem utifrån min personliga stil som inte förändras lika snabbt som trender kommer och går. Det blir mer hållbart över tid. Men självklart påverkas jag också av trender och nyheter , så här kommer några trender 2022 som jag tycker är lite extra härliga.


- Den skandinaviska stilen med ljusa träslag och naturmaterial som blandas med starkare accentfärger så som lila och mintgrön - underbar kombination. Älskar mattan från Layered!


- Spegel spegel på väggen där! Speglar har varit trendigt de senaste åren, men mestadels har det varit runda former. I år tar vi steget längre och ger väggen ett extra lyft med en mer vågad form! Mina absoluta favoriter är Helios från Stockton och Pond från Ferm Living.


- Gröna växter fortsätter att dominera våra hem. Varför inte satsa på ett växthus inomhus så som Design House växthus Greenhouse, som beskrivs som "ett rum i rummet för naturen”.Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page