top of page
  • Anna B Inredning

Låt din hall välkomna dig - varje dag!

Hallen är det första du ser när du kommer hem, så gör din hall till en inbjudande plats i hemmet. När du inreder hallen bör du först fundera på vilka funktioner du upplever som viktigast. Kanske är du en person som gillar ordning och reda och bör då inreda din hall med mer stängd förvaring så som skoskåp och garderober, med mindre plats för öppen förvaring till exempelvis gäster och blöta ytterplagg som du vill undvika att hänga in i en garderob.

Är ni många i familjen med flera par skor som ska få plats är öppna skohyllor att föredra då de ofta rymmer fler skor på samma yta som ett skoskåp.

En spegel är inte bara en funktionell inredningsdetalj utan hjälper också till att skapa rymd i rummet. För dig som vill följa med i trenderna i höst, välj en spegel med abstrakt form.

Belysning är a och o i hallen. En taklampa som ger arbetsbelysning, kan med en enkel dimmer tona ner ljuset och skapa mer stämnings belysning.


I höst är trendfärgen koboltblått, något som leder tankarna till havets färgskala och kanske går tankarna även till sommaren och semestertider!Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page