top of page
  • Anna B Inredning

Tips på inredning vid mörkare tider!

I mörkare tider när dagsljuset vissa dagar inte når in genom fönstret känns det extra viktigt att skapa en trivsam känsla i hemmet. Här kommer några enkla tips som inte kostar en förmögenhet, men som bidrar till en trivsam känsla i hemmet.


- Förnya en bokhylla, ett avlastningsbord eller en skänk med ett fint stilleben som passar för årstiden, varför inte ta in naturen och sätta fina kala grenar i en vas och lägga kottar och fina stenar bredvid vasen.

- Gröna växter gör hemmet mer levande! Är det svårt att hålla växter och blommor vid liv finns idag otroligt fina konstgjorda växter, både blommor och gröna växter som alternativ. Har du ett fönster med fönsterbräda i badrummet? Placera gärna en växt även där, det ger ett mjukt inslag mot kakel och klinker.

- Utomhusbelysning hjälper till att ljusa upp utanför fönstret om dagen är mörk. Behålla gärna ljusbelysningen i träden ända fram till våren!

- Lika viktigt är det att se över belysningen inomhus. Ofta har vi bra allmänbelysning, men för trivseln i hemmet är ofta stämningsbelysningen den viktigaste. Stämningsbelysning kan med fördel skapas med både golv-, vägg-, och bordslampor. Variera höjden på lamporna, det ger en fin balans och skapar harmoni i hemmet. Idag finns flera fina lampor som är uppladdningsbara och portabla vilket gör det möjligt att placera lampor även där väggutag saknas.
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page