top of page
  • Anna B Inredning

Tips på hur du kan förändra ditt hem med en liten budget!

Uppdaterat: 7 feb.

När julen är bortstädad kan hemmet ibland upplevas som lite avskalat och tomt. Här får du tips på hur du med små medel kan förnya hemmet och få det att känna lyxigt, trots årets fattigaste månad!


Byt ut dina textilier, så som dekorationskuddar i soffan och i sängen. Varför inte lägga på en snygg linneduk på matbordet i en vårig fräsch färg? Textilier bidrar också till en ombonad känsla och mjukar upp inredningen.


Se över dina växter och blommor. Ta bort växter som behöver bytas ut och satsa sedan på gröna växter som håller länge. Rosenkalla och Fredskalla är fina grön växter och kommer med blommor i olika färger.


Ta fram dina vaser och använd dem som inredningsdetaljer. Fyll dem med kvistar från naturen eller torkade Eucalyptusblommor, som du kan behålla flera månader, sedan lägger du till några enstaka snittblommor som kan bytas ut en gång i veckan.


Inred med ljusstakar och välj färgglada ljus i olika former! Eller välj en ljusstake i en spännande form.


Rensa och plocka undan. Se över din förvaring, har du tillräckligt med förvaring för det som du behöver stuva undan? Ett välordnat hem bidrar till välmående.


Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page