top of page

Tjänster

INREDNINGSDESIGN

Vet du precis vad du önskar få hjälp med? Ska du renovera, bygga nytt eller vill du bara ses på ett inspirationsmöte i ditt hem? Kontakta mig för en personlig offert eller inspireras av nedan.

INREDNINGSDESIGN

Vi bokar ett kostnadsfritt offertmöte i ditt hem, där vi går igenom vad du önskar hjälp med och vilka önskemål och behov du har. Jag mäter, fotograferar och dokumenterar. Efter mötet får du en offert.

Efter att offerten är godkänd får du först ett inspirationskollage - moodboard som vi sedan stämmer av tillsammans. Efter avstämningen redovisar jag ett inredningsförslag skriftligen på exempelvis: 

* Moodboard - inspirationskollage

* Planlösning i 2D med möbelschema för hur du kan möblera efter dina förutsättningar och behov. 

* Färger och materialval som passar din stil

* Visualisering med färger och möbler. Kan fås i 3d om så önskas

* Inköpsguide med detaljerad inköpslista innehållandes länkar och priser för möbler, belysning och accessoarer

Pris från 7 950 kr. Kontakta mig för en personlig offert 

KONSULTATIONSMÖTE I DITT HEM

Inför mötet skickar du bilder på rummet/rummen du önskar hjälp med och vilka utmaningar samt önskemål du har. Jag besöker ditt hem och och ger tips och råd om exempelvis möblering, ljussättning, färgschema och textilier. Till besöket tar jag även med färgkartor och inspirationsmaterial. Mötet tar ca 1,5-2 timmar beroende på omfattningen.

Pris från 2 950 kr. Kontakta mig för en personlig offert 

PROJEKTLEDNING

Ska du bygga nytt, renovera eller bygga om och behöver hjälp med projektledning och/eller materialval. Jag har lång erfarenhet av projektledning samt husbygge. Inget projekt är för stort eller för litet!

Pris: Kontakta mig för en personlig offert 

Moldboard naturen vardagsrum.png
Inredningsförsöag vardagsrum natur

HOMESTYLING VID FÖRSÄLJNING AV BOSTAD

KONSULTATION

Jag besöker din bostad och går igenom rum för rum hur du själv kan skapa en mer attraktiv bostad inför försäljningen utifrån den potentiella köparen. Du får konkreta tips och förslag på hur man kan möblera om/förändra, plocka undan i bostaden samt förslag på vad som eventuellt kan tillföras. Konsultationen är muntlig och du ansvarar för genomförandet av våra förslag.

Kostnad: 3000 kr för upp till 4 rok - därefter tillkommer 750 kr per rum.

HOMESTYLING 

I homestylingpaketet besöker jag ditt hem och tillsammans går vi igenom rum för rum och kommer överens om vad som ska plockas undan. Inför stylingen rensar ni sedan efter en plocklista som jag tillhandahåller. Jag utgår från dina egna möbler, men möblerar om för att optimera förutsättningarna. Sedan adderas accessoarer och textilier i form av kuddar, plädar, gardiner och mattor. Jag tillför tavlor och mindre möbler samt belysning. Inför fotograferingen bäddar jag alla sängar och stylar på ett inbjudande sätt samt ordnar snittblommor. Inredningen står sedan kvar under visningarna och du stylar själv inför visningarna med hjälp av fotograferingen som grund.

 

Kostnad: Från 245 kr per kvm. Under 50 kvm, fast pris på 12 250 kr. Bostad över 120 kvm enligt offert.

Kostnaderna för styling är avdragsgill vid försäljning av bostad.

Homestyling efterbild

INREDNINGSDESIGN OFFENTLIG MILJÖ/FÖRETAG

Här skräddarsyr jag ett förslag utifrån kundens specifika behov efter en första kostnadsfri konsultation. 

Kostnad: Kontakta mig för offertförslag.

IMG_4933_edited_edited.jpg
bottom of page